Forside / Blogg / Instagram markedsføring

Markedsføring på Instagram for din bedrift

Instagram er laget for at du enkelt skal kunne dele bilder og videoer med verden. Bildedelingen passer for både privatpersoner og bedrifter. Uansett om du er en liten lokal bedrift eller en stor internasjonal bedrift så representerer Instagram en gylden mulighet for deg til å nå og engasjere målgruppen din.


Kort om Instagram-markedsføring

Veksten av brukere på Instagram, som ser og deler bilder, har vært formidabel de siste årene. Det er over 500 millioner brukere som er innom Instagram på en daglig basis, og i Norge er det over 2 millioner som har brukerprofil. Gjennom Facebook-siden til bedriften din kan du opprette kampanjer og annonser, og det er svært gode muligheter for å målrette mot den målgruppen som er mest riktig for deg. Vi holder deg oppdatert på siste trender og gir gode tips til annonsering på bloggen vår.

Hva koster det å markedsføre seg på Instagram

Instagram-annonsering er basert på de samme prinsippene som Facebook annonsering og Google Ads, der det vanligste er å betale når noen klikker på annonsen. Det vil si at du står helt fritt til å bestemme hvor mye du ønsker å bruke på annonseringen. I Instagram kan du velge hvem du ønsker å annonsere mot ved hjelp av gode målrettingsmetoder. Du kan for eksempel annonsere kun mot kvinner over 30 år, som bor i Stavanger, og er moteinteresserte, eller de som liker Instagram-siden din. Gode målrettingsmuligheter gjør annonseringen mer lønnsom.

Ønsker du å prøve ut Instagram-annonsering? Ta kontakt med oss i dag!