Forside / Blogg / Google AdWords Kupong til 1500 kr

Google AdWords Kupong til 1500 kr

Dato publisert:

30.07.14
Kupong1
Vurderer du å komme i gang med annonsering på Google AdWords?

I Synlighet har vi et tett samarbeid med Google som gir oss verdikuponger på inntil 1500 kr som vi kan dele med nye kunder. Tidligere var verdien på kupongen 1250 kr. Om du bruker 500 kr eller mer den første måneden, får du 1500 kr i kontokreditt den påfølgende måneden. Ta kontakt for en prat eller et uforpliktende møte.

Adwords kupong

Passer AdWords til din bedrift?


Spør deg selv om kundene dine bruker Google til å søke på varer eller tjenester som du tilbyr. Om svaret er ja, har AdWords mange fordeler, deriblant:

  • Nesten alt kan måles slik at du med høy nøyaktighet kan se hva budsjettet går til. Du kan se bl.a. antall visninger, klikk, salg/henvendelser, og ikke minst ROI.
  • Du har full kontroll over budsjettet. På AdWords betaler man kun når noen klikker på annonsene, og dette er som regel svært relevant trafikk.
  • Når folk søker etter varer/tjenester på Google er de ofte i "kjøpemodus" eller i nærheten av det siste steget i beslutningsprosessen. Derfor konverterer slike annonser til salg oftere enn for eksempel TV-reklamer, eller avis- og bannerannonser.

Les mer om fordeler ved å annonsere på Google AdWords her.

Hvorfor Synlighet?


Alle kan lære seg å bruke Adwords på relativt kort tid, men det tar flere måneder eller år å opparbeide seg den erfaringen vi har fra å jobbe med det daglig. Det viktigste er relevans og presisjon, slik at riktig annonse vises på ulike søk. Vi forbedrer alltid resultatene når vi tar over konti som kunder har styrt selv, enten de kommer fra små eller store bedrifter. Les mer her om fordelene du oppnår ved å la Synlighet styre AdWords-kampanjene dine.

Er du interessert i å få 1500 kr i kontokreditt? Ta kontakt for en prat eller et uforpliktende møte.