Forside / Blogg / Få flere kunder med markedsføring på nett

Få flere kunder med markedsføring på nett

Dato publisert:

03.02.15

Dato oppdatert:

17.09.20
Wallpaperstock


Markedsføring bør handle om hvor mye penger man skal tjene, ikke om hvor mye penger det skal koste. Derfor setter vi alltid fokus på hvilke resultater som skal oppnås, og hvordan innsatsen skal gi lønnsom avkastning for våre kunder.

For noen handler det om å selge produkter på nett, for andre om å generere leads som kan følges opp, og for atter andre om å få kunder til å komme fysisk inn i butikken. For noen handler det om å tiltrekke helt nye kunder, for andre om å sikre at kundene kjøper flere ganger, og for atter andre om å øke verdien pr ordre.

Virkemidler for å få flere kunder:

  • Skaffe trafikk: Uten trafikk får man ingen kunder.
  • Responsmuligheter: Overraskende mange nettsider mangler grunnleggende kontaktmuligheter. For mange bedrifter kan det dessuten være hensiktsmessig å ha ulike responsmuligheter for å fange opp ulike målgrupper eller kunder på ulike steder i kjøpsbeslutningsprosessen. Vi hjelper til med både strategi og implementering.
  • Usability og testing: Det må være lettest mulig for kundene å finne den informasjonen de trenger, på rett sted, til rett tid og i rett mengde. Dessuten må kjøpsprosesser og responsmuligheter være smertefrie, og sist men ikke minst: Innholdet ditt må selge. Vi hjelper til med analyser, brukerundersøkelser, strategi, design, innholdsutforming, testing og optimalisering.
  • Kundedialog: Mange kjøpsbeslutninger tar tid, mange kunder foretrekker å kjøpe fra leverandører de har et godt forhold til, og mange forhører seg med andre før de kjøper. Vi hjelper til med strategi, kanalvalg, opplæring og gjennomføring.
  • Kuponger og ”Deals”: Stadig flere tjenester dukker opp for å tiltrekke nye kunder med kuponger eller andre lokketilbud bundet til tid eller sted. Vi har oversikt over mulighetene og hjelper med strategi og gjennomføring.Ønsker du flere kunder gjennom markedsføring på nett? Ta kontakt med våre eksperter i dag!