Forside / Blogg / Fra 7. november er Eirik Berge på plass som salgssjef i Synlighet Bergen
Skrevet av: Gaute Nordvik

Fra 7. november er Eirik Berge på plass som salgssjef i Synlighet Bergen

Dato publisert:

01.11.17

Dato oppdatert:

05.04.23
Eirik berge kommunikasjonsdagen e1509526144157

Eirik kommer fra stillingen som Markeds- og Merkevaresjef i Possibility, hvor han blant annet hadde ansvaret for selskapets og kundenes synlighet, som (naturlig nok) blir et viktig arbeidsområde for ham også i stillingen som salgssjef hos oss.


"Nysgjerrighet er etter min mening en av de viktigste egenskapene i arbeidslivet i dag."
- Eirik Berge


Vi trenger mennesker som er nysgjerrige for å kunne utvikle oss, og vi er sikre på at Eirik gjennom sin nysgjerrighet og bakgrunn vil ha mye å tilføre både bergenskontoret og resten av Synlighet, sier Andreas Dyngen, Byråleder hos Synlighet Bergen. Eirik vil styrke et allerede meget godt lag.

Eirik har lang erfaring også som foredragsholder innen sosiale medier, merkevarebygging og digital strategi, og fremover kommer du garantert til å se ham på våre arrangementer.

En av egenskapene for en god salgssjef er å være resultatbevisst, noe Eirik er av natur. En egenskap han hadde stor nytte av i tiden som håndballspiller i Eliteserien, og som hans arbeidsgivere har satt stor pris på.

Eirik har tidligere blant annet vært i ansatt elleve år i Bergens Tidende, hvor han arbeidet med salgsledelse og forretningsutvikling rettet mot digitale medier. Han hadde i mange av årene i BT resultatansvar for de digitale inntektene, og var sentral i å bygge opp inntektene fra 50.000 kroner i 1998 til 70 millioner kroner i 2009. Nå gleder han seg til å hjelpe oss å vokse videre.

Jeg anser Synlighet som de aller beste innen sitt fagfelt, og ser frem til å være en del av miljøet og videreutvikle det, sier Eirik Berge.

Har du lyst til å vite mer om hva Eirik og resten av oss i Synlighet kan hjelpe din bedrift med? Ta gjerne kontakt med Eirik på eirik.berge@synlighet.no for en uforpliktende prat.