Forside / Blogg / De Bergensbaserte selskapene Chess og Synlighet utvider samarbeidet
Skrevet av: Gaute Nordvik

De Bergensbaserte selskapene Chess og Synlighet utvider samarbeidet

Dato publisert:

03.04.17

Dato oppdatert:

17.09.20
Chess og Synlighet

Etter en grundig anbudsprosess har Chess valgt Synlighet som totalleverandør av tjenester innen digital markedsføring.

Det utvidete samarbeidet innebærer mer enn tradisjonelle virkemidler innen internettmarkedsføring. Synlighet vil jobbe med innovative og spennende løsninger for å markedsføre Chess best mulig i ulike digitale kanaler.

Selskapene har samarbeidet siden 2008, der Synlighet har vært et av flere byråer som har levert tjenester innen digital markedsføring til Chess.

Vi er inspirert og stolte over at Chess har valgt å utvide samarbeidet. Vi gleder oss til fortsettelsen, og ser frem til å jobbe knallhardt for at Chess skal oppnå enda bedre resultatet.
- Andreas Dyngen, Byråleder Synlighet Bergen

Vi er veldig fornøyd med å ha valgt Synlighet som digitalt mediebyrå. Det betyr at vi utvider samarbeidet vårt ytterligere, og vi gleder oss til å gå i gang.
- Christian Kalvenes, Head of Sales & Marketing Chess


Synlighet er et ledende byrå innen digital markedsføring med kontorer i Bergen, Oslo og Trondheim.

På bildet fra venstre:
Torbjørn Hansen (CEO Synlighet), Bjørn Even Egge (Grafisk Designer Chess), Maja Huse (Grafisk Designer Chess), Arnulf Røkke (Styreleder Synlighet), Daniel Wiklund (Head of Digital Chess), Cecilie Middelthon-Moe (Marketing Manager Chess), Linn-Therese Vigsø-Holsen (Prosjektleder Synlighet) Andreas Dyngen (Byråleder Synlighet Bergen), Christian Kalvenes( Head of Sales & Marketing Chess)