Forside / Webinarer / Webinar #13: Lokale produktannonser

Webinar #13: Lokale produktannonser

161882385 781203522778312 4483468792955002049 n

Endelig! Lokale produktannonser er en revolusjonerende mulighet for deg som har fysisk butikk (eller klikk-og-hent).

Hva: Lær om den beste annonseringsformen for deg med fysisk butikk. 

Pris: gratis

Du har sikkert kjent på det selv. Du trenger et produkt og lurer på hvordan du enklest mulig får tak i det. Hvilken butikk i nærheten har det du trenger?

Det er fremdeles slik at de fleste av oss foretrekker å handle i butikk, selv om ulike smitteverntiltak har bidratt til økt netthandel. Den nye annonsemuligheten Lokale produktannonser, Local Inventory Ads, gjør at du kan markedsføre dine produkter i Google sitt søkeresultat uten nettbutikk! Endelig!

I den anledning kommer Google på besøk og forteller om trender i markedet innen fysisk butikk og handel i Norge. Du få noen helt konkrete tips til hvordan du kan markedsføre din fysiske butikk digitalt. I tillegg får vi besøk av WakeupData, som vil dele erfaringer og caser fra butikker som har testet den nye annonseringsmuligheten Local Inventory Ads.

Få tilsendt opptak av webinaret her:

Møt webinarholderne:

Lars Johanson er host for webinarene i Synlighet og loser deg gjennom dagens tema med nysgjerrighet og ved deling av egne erfaringer. I sin stilling som Customer Success Officer får han gjøre det han elsker - å rådgi bedrifter som har ambisjoner om å vokse digitalt.

Vegard Garder er CTO i Synlighet og ansvarlig for teknologi som gir de aller beste resultatene.

Chris Lydle kommer fra Google Inc. og er Global Local Lead.

Steffen Langgård Jørgensen er commercial & sales manager i Wakeupdata.