Forside / Webinar / Q&A-Webinar #14: Morgendagens netthandel - Hva gjør vinnerne i dag?

Q&A-Webinar med Klarna

E Commerce Landingsside KLARNA Webinar 14 1

Hva gjør netthandelsvinnerne i 2021? Klarna og Synlighets Alexander Öqvist kommer på besøk og peker på trender alle nettbutikker må ta inn over seg for å hevde seg i konkurransen om målgruppene.

Hva: Det siste året har vi handlet på nett som aldri før. Netthandelsmarkedet har økt med 37 % og ser ut til å fortsette. Hele 83 % sier de kommer til å handle mer eller like mye på nett fremover. Hvilke trender forventer vi har fått fotfeste? Hvor vil slaget om markedsandelene stå? Det er tema for dette webinaret.

Når: 29. april 12:00-13:15

Hvor: webinar - du får tilsendt tilgang til webinaret på mail.

Pris: gratis

Meld deg på webinaret her!

Møt dagens gjester

Klarna kommer på besøk og deler hva markedsledende netthandelsaktører har fokus på i dag.

Alexander Öqvist er byråleder i Synlighet Stockholm og har over 10 års erfaring fra både byrå og inhousemiljøer som ansvarlig for digital markedsføring. I dette webinaret deler han sine beste tips til hvordan din nettbutikk kan øke digital tilstedeværelse og vinne kampen om målgruppene.

Lars Johanson er host for webinarene i Synlighet og loser deg gjennom dagens tema med nysgjerrighet og ved deling av egne erfaringer. I sin stilling som Customer Success Officer får han gjøre det han elsker - å rådgi bedrifter som har ambisjoner om å vokse digitalt.