Forside / Webinarer / Q&A-Webinar #14: Morgendagens netthandel - Hva gjør vinnerne i dag?

Q&A-Webinar med Klarna

E Commerce Landingsside KLARNA Webinar 14 1

Hva gjør netthandelsvinnerne i 2021? I dette webinaret hadde vi besøk av Geir og Tobias fra Klarna, og Synlighets Alexander Öqvist som forteller om trender alle nettbutikker må ta inn over seg for å hevde seg i konkurransen om målgruppene.

Hva: Det siste året har vi handlet på nett som aldri før. Netthandelsmarkedet har økt med 37 % og ser ut til å fortsette. Hele 83 % sier de kommer til å handle mer eller like mye på nett fremover. Hvilke trender forventer vi har fått fotfeste? Hvor vil slaget om markedsandelene stå? Det er tema for dette webinaret.

Pris: gratis

Få tilsendt opptak av webinaret her:

Møt webinarholderne:

Geir Østby er commercial director i Klarna. Han har vært i Klarna litt over ett år og leder det norske teamet. Tidligere har han jobbet i Posten og Bring i 17 år og fulgt fremveksten og utviklingen av ehandel fra leveringssiden av kundereisen.

Tobias Omnes er Partner- and Enterprise Account Manager i Klarna. Han har tidligere jobbet med betalingsløsninger for butikk, før han startet i Klarna i mars 2020. Tobias har stor interesse for alt av bank, betaling og retail, og jobber til daglig for at Klarnas butikker og partnere skal ha suksess på nett.

Alexander Öqvist er byråleder i Synlighet Stockholm og SEO spesialist. Alexander har 10 års erfaring med SEO og digital markedsføring, og har jobbet med noen av de største nettbutikkene i Sverige. 

Lars Johanson er host for webinarene i Synlighet og loser deg gjennom dagens tema med nysgjerrighet og ved deling av egne erfaringer. I sin stilling som Customer Success Officer får han gjøre det han elsker - å rådgi bedrifter som har ambisjoner om å vokse digitalt.