Forside / Webinarer / Webinar #20: Slik utvikler du en moderne B2B-salgsmaskin med HubSpot

Webinar #20: Slik utvikler du en moderne B2B-salgsmaskin med HubSpot

Cover

Lær hvordan du får flere varme leads som salgsteamet vil elske.

Hva: Du vet selvfølgelig at varme leads har høyere closing rate enn kalde leads. I dette webinaret får du høre om teknikker og markedsføringstiltak som gjør at leadsene du får inn nærmer seg kokepunktet.

Målgruppen din venter ikke på at selgerne i bedriften din ringer. Når et behov oppstår gjør de research om ulike løsninger og tar selv kontakt med de mest aktuelle leverandørene. 

Hvordan sikrer du tilstedeværelse og øker sannsynligheten for at det er nettopp din bedrift de velger? Hvordan rigger du markedsarbeidet slik at du får inn varme leads? 

I dette webinaret får du høre mer om:

  • Hvordan du får varme B2B-leads i 2022
  • Slik ser kjøpsprosessen ut for målgruppen din
  • Webinarer + HubSpot = x10 varmere leads
  • Ressursene du trenger for å lykkes


Etter å ha sett webinaret vil du ikke lenger vurdere å ringe kalde leads.

Fyll ut skjema og få tilsendt opptak

Møt ekspertene

Lars Johanson er host for webinarene i Synlighet og loser deg gjennom dagens tema med nysgjerrighet og ved deling av egne erfaringer. I sin stilling som Customer Success Officer får han gjøre det han elsker - å rådgi bedrifter som har ambisjoner om å vokse digitalt.

Michiel Ouwerkerk er fagleder i Synlighet for digital strategi for B2B. Han har holdt kurs og rådgitt bedrifter innen digital markedsføring siden 2005 og deler mer enn gjerne fra sine erfaringer.