Forside / Webinarer / B2B-frokostmøte i Bergen: Slik bygger du merkevarekjennskap og øker antall leads

Frokostmøte i Bergen 3. november

Webinar Toppbilde 1920 x 1080 1

Hva: Mange bedrifter opplever usikre tider og har fått strammere rammer. Situasjonen nå krever mer overveide beslutninger og tøffere prioriteringer enn på lenge. Samtidig vet vi at hvor godt de potensielle kundene dine kjenner til deg og din bedrift, er avgjørende for å vinne kjøperes gunst i urolige tider.

Start dagen sammen med oss og få tips til hvordan du bygger merkevarekjennskap for din bedrift og øker antall leads.

Når: 3. november 08:00-09:30. 
Hvor: Storetveitvegen 56, 5072 Bergen

Program:

  • Frokost fra 08:00-08:30
  • Bygg kjennskap, og få langsiktige gevinster
    Anne Louise Våge Mikkelsen, Head of Marketing for RamBase
  • Leadsgenerering - Slik doblet vi nettverket og fikk flere varme leads
    Oda Vedlog Kveen, Markedssjef Synlighet
  • Endring i B2B-trender - Hva må du se opp for fremover?
    Astrid Olsson, Rådgiver Synlighet

Meld deg på frokostmøtet her

Vi har begrenset med plasser, så sikre deg din plass nå. Det blir servert frokost og kaffe. Har du meldt deg på, men ser at du ikke kan likevel, setter vi stor pris på beskjed til post@synlighet.no.

Anne Louise Våge Mikkelsen har over 22 års erfaring med å utvikle effektive markedsstrategier i bedrifter som L'Oreál, Circle K og nå som Head of Marketing i RamBase Cloud ERP. Å bygge langsiktige relasjoner gjennom merkevarebygging, sosiale medier og innholdsmarkedsføring har stått sentralt for deres satsing. Hun tror på relasjonsbygging som verktøy også i samarbeid og partnerskap med leverandører. Tydelig og transparent kommunikasjon har vist seg å bli suksessoppskriften for høy gjennomføringsgrad.

Astrid Olsson er rådgiver i Synlighet og har et brennende engasjement for å få bedrifter til å tenke nytt og teste nye muligheter. Hun er til daglig på pulsen til norske bedrifter og sørger for at de ser muligheter der andre ser begrensninger.

Oda Kveen er markedssjef i Synlighet som i dag teller 70 markedsførere i Norge og Sverige. Hun har ansvar for å utvikle markedsstrategier for leadsgenerering, Employer Branding og posisjonering og deler med glede sine erfaringer med deg.