Forside / Webinarer / Q&A-Webinar #9: 5 viktige forbrukertrender - og hva det betyr for markedsføringen din i 2021?

Q&A-Webinar #9: 5 viktige forbrukertrender - og hva det betyr for markedsføringen din i 2021?

Webinar annonser QA 5 viktige forbrukertrender2

Flere trender og nye handlevaner har for alvor gjort seg gjeldende det siste året. Er de kommet for å bli? Hva betyr det for markedsføringen din?

Hva: Vi forteller deg hvilke fem forbrukertrender du bør være spesielt obs på i 2021 - og ikke minst: hvordan kan du bruke denne innsikten til å tilpasse markedsføringen din til 2021.

Når: 3. februar 12:00-13:00

Hvor: webinar - du får tilsendt tilgang til webinaret på mail.

Pris: gratis

Meld deg på nyhetsbrev og få tilgang til webinaret

Møt dagens gjester

Astrid Olsson er Key Account Manager i Synlighet og har et brennende engasjement for å få bedrifter til å tenke nytt og teste nye muligheter. Hun er til daglig på pulsen til norske bedrifter og sørger for at de ser muligheter der andre ser begrensninger.

Trine Malde sørger for at ambisiøse visjoner og mål ender opp i gjennomførbare planer. Med solid erfaring som markedsfører og prosjektleder for flere titalls bedrifter, vil hun i dette webinaret dele konkrete tips til hvordan du kan tilpasse dine markedstiltak.

Lars Johanson er host for webinarene i Synlighet og loser deg gjennom dagens tema med nysgjerrighet og ved deling av egne erfaringer. I sin stilling som Customer Success Officer får han gjøre det han elsker - å rådgi bedrifter som har ambisjoner om å vokse digitalt.